ΠΡΩΤΟΨΑΛΤΗ - ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗΣ, ``ΜΙΑ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ``

Την μαγεία των Χριστουγέννων φέρνει, για ακόμα μια χρονιά, ο Ανεξάρτητος Όμιλος Επί Δράση διοργανώνοντας το τριήμερο «Χριστουγεννιάτικο Χωριό Επί Δράση 2021».

Η πλατεία Ελευθερίας, στην Επισκοπή Λεμεσού, θα βάλει τα γιορτινά της από τις 17 μέχρι τις 19 Δεκεμβρίου και θα σας περιμένει για ένα τριήμερο που θα ενθουσιάσει μικρούς και μεγάλους.

Άγιος Βασίλης με δώρα για τα παιδία, παιχνίδια, καρουζέλ, δημιουργικές δραστηριότητες, face painting, λαχνοί με πλούσια δώρα, σπιτάκια με φαγητά, γλυκά και ποτά για όλα τα γούστα, πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα, είναι μερικά από αυτά που θα συνθέτουν το εορταστικό σκηνικό.

Για το κλείσιμο του τριημέρου στις 19 Δεκεμβρίου στις 19:30 θα πραγματοποιηθεί συναυλία με τους Άλκηστις Πρωτοψάλτη και Μιχάλη Χατζηγιάννη. Προπώληση εισιτηρίων από το Ticket hour και όλα τα καταστήματα ACS. Τιμή εισιτηρίου για τη συναυλία €15 για ενήλικες, €10 για μαθητές, δωρεάν για παιδιά κάτω των 12 ετών.

Ο Ανεξάρτητος Όμιλος ΕπιΔραση με χριστουγεννιάτικο πνεύμα αλληλεγγύης δίνει στο χωριό φιλανθρωπικό χαρακτήρα συνδυάζοντας τη χαρά των εορτών με την αγάπη και την προσφορά στο συνάνθρωπο. Ως εκ τούτου, μέρος των καθαρών εσόδων της εκδήλωσης θα διατεθεί για την ενίσχυση του Παγκύπριου Συνδέσμου Σπάνιων Γενετικών Παθήσεων ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑ.

Η εκδήλωση θα διεξαχθεί με όλα τα υγειονομικά μέτρα κατά του covid-19

Link: ΠΡΩΤΟΨΑΛΤΗ – ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗΣ, “ΜΙΑ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ” (tickethour.com)