Σεμινάριο αυτογνωσίας: Game is not over. Change your life
May 20, 2024
8:00 pm
Λευκωσία
Ορειάδων 8 , Στρόβολος

Πολλές φορές έχουμε την εντύπωση ότι έχουμε μπει σε μια ευθεία και όλα είναι προδιαγεγραμμένα.  Όμως ποτέ δεν είναι αργά να αλλάξουμε την ρότα της ζωής και της καθημερινότητας, αν δεν νιώθουμε πλήρεις.  Για να αισθανθούμε όμως ολοκληρωμένοι θα πρέπει πρώτα να γνωρίσουμε τον εαυτό μας, τις δυνατότητες του, τα θέλω του και τους στόχους του, χωρίς να αφηνόμαστε απλά στις συνήθειες τις καθημερινότητας.

Με αυτό το σεμινάριο αυτογνωσίας, θα επιχειρήσουμε ένα φιλοσοφικό ταξίδι προς τον εσωτερικό Εαυτό, με στόχο να αναγνωρίσουμε τις βαθύτερες αιτίες των όσων συμβαίνουν μέσα μας αλλά και γύρω μας.

Στο σεμινάριο εμπεριέχονται και δια-δραστικά κομμάτια όπως πρακτικές ασκήσεις ψυχολογίας και τεστ που θα μας βοηθήσουν να δούμε ξεκάθαρα τον τρόπο που λειτουργούμε και αντιλαμβανόμαστε τον εαυτό και τον κόσμο γύρω μας.

Η παρουσίαση του σεμιναρίου θα γίνει στις 20/05 και 21/05 στους χώρους του οργανισμού «Νέα Ακρόπολη» Ορειάδων 8, Στρόβολος και Ιπποκράτους 18Α, κέντρο Λευκωσίας, αντίστοιχα.  Για τυχόν διευκρινήσεις μπορείτε να καλέσετε στο 96797423.

Βρείτε μας στο…

Web | Facebook | Instagram | YouTube | TikTok